24 augustus 2002

Om 05.45 opgestaan. Laatste dingen opgeruimd, ontbeten, katten verzorgen, en om 7.50 stonden we op het station.
De trein naar Schiphol van 08.01 genomen. Daar aangekomen bleek dat er al een flinke rij stond om in te checken, maar eigenlijk verliep het allemaal erg snel.
Om 9.15 was het allemaal geregeld en konden we gaan shoppen.
Met een half uur vertraging zijn we om 11.00 uur vertrokken. Het was een lange vlucht. Erg verveeld, weinig geslapen, selchte films en nog slechtere muziek. We kregen in het begin van de vlucht een warme maaltijd (lasagna en ijs), tussendoor kregen we 2 keer een chocolaatje, en aan het eind van de vlucht kregen we een zakje chips, een broodje en een Kittekat Chunky...
Om 13.20 lokale tijd geland op Chicago Snel door de douane en de bagageclaim. Nog wat geshopped, en om 15.55 alweer met 30 minuten vertraging verder gevlogen.
De vlucht was kort, en het uitzicht fantastisch. Ik geloof niet dat we ooit zo laag gevlogen hebben ! We kregen alleen wat te drinken, en na ruim 2 uur landden we op het vliegveld van Denver. Toen we bij de bagage banden aankwamen kwamen onze koffers al voorbij. Bij Dollar (autoverhuur) waren we ook meteen aan de beurt. We hebben een witte Dodge Intrepid met als begin stand 3066 mijl op de meter. Even zoeken naar de gebruiksaanwijzing en de handrem (voetrem dus) en op weg gegaan naar het hotel.
Na het inchecken de koffers over gepakt en nog even naar een Big K supermarkt geweest. Een broodje gegeten bij Arbys en om 21.15 weer terug naar het hotel.
Om 21.30 gaan slapen.

Sleep inn
Denver airport, Co
#221
$.. vooruitgeboekt
18 mile gereden