26 augustus 2002

Om 7.30 begonnen met ontbijt, verslag bijwerken en de spullen weer inpakken. Om 9.00 uitgeckecked en richting het "rocky mountain national park" gereden. Een schiiterende weg gereden de Rockys in. In the midle of nowhere lag ineens een dorp met enorme casinos. Daar zijn we weg 119 opgereden. Dwars door de bergen en rotsen.
In het dorp Nederland natuurlijk gestopt voor de nodige fotos. Meteen wat boodschappen gedaan, en boven op een trots bij het meer gelunched. Verder de 119 afgereden om vlak voor Boulder erachter te komen dat we in Nederland hadden moeten afslaan om bij het nationale park te komen. Gezien de tijd (14.30) maar niet meer omgedraaid. We kunnen op de terugweg ook nog naar het Rocky Mountain nationale park gaan.
In Boulder gekeken naar een mobiele telefoon (niet gevonden) en een foto apparatuur rugzak (wel gevonden). Na wat gelopen en gewinkeld te hebben zijn we weer doorgereden.
Bij het Colorado visitor center en bij het Wyoming visitor center gestopt om informatie en couponboekjes te halen. Uit het boekje een motel gevonden, en om 17.15 ingecheckt. Op ons gemak boodschappen gedaan en macaroni gemaakt.
īs Avonds wat televisie gekeken en het verslag bijgewerkt. Om 22.15 gaan slapen.

Rodeo Inn motel
Cheyenne, wy
#103
us$ 32,75 incl.
177.6 mijl