2 september 2002

Om 8.00 uur wakker geworden van de wekker, en om 9.45 het hostel verlaten. Getankt en trein station aan een nader onderzoek onderworpen, en brood gekocht.
Op naar St. Marys om de "Going to the sun road" helemaal te rijden. Bij de "logan pass" hebben we en wandeling van 3 mijl gedaan met een hoogteverschil van 460 foot. Het was een hele mopoie maar vermoeiende wandleing. In totaal hebben we er 23 uur oiver gedaan. Eerst zagen we steenbokken op de rand van een berg zitten, en toen we er op de terugweg weer langs kwamen, waren ze aan de wandel geggaan, en zaten ze vrij dichtbij. Op het eindpunt van de heenweg struikelde we bijna over 3 bergeiten. Die trokken zich ook helemaal niets aan van allke mensen die naar ze keken, en fotos van ze maakten. Nadat we ook van het uitzocht over het "Hidden lake" hadden genoten, zijn we aan de afdaling begonnen. Daarna zijn we de "Going to the sun road" verder afgereden, met een aantal stops tussendoor, maar geen wandelingen meer gedaan.
Hierna zijn we Montana uitgereden, en hebben we een uur tijd erbij gekregen. Om 19.45 ingechecked in een Hostel in Naples, Idaho. Niels heeft eten gekookt, terwijl ik de kleding heb gewassen in de laundry naast het hostel. īs Avonds naar muziek geluisterd, fotos op de laptop gezet, en verslag bijgewerkt. We zijn om ongeveer 22.30 naar bed gegaan.

Hosteling international, Naples
#private dorm
Naples, ID
us$ 24,00 oncl.
276,2 mijl
ongeveer 10 graden op de berg
20-25 verder op de dag