4 september 2002

Om 8.30 opgestaan, de tent afgebroken, en ontbeten. Om 10.30 richting "North cascades national park". Het was een prachtige rit, dwars door de bergen. De hoogste pas die we gereden hebben was de "washington pass" van 5477 foot hoog. In het dorpje Winthrop zijn we gestopt voor een wandeling en wat fotos. Het is een gezellig oud western dorpje. Daarna zijn we weer verder de bergen ingereden. Af en toe zijn we gestopt voor een mooi uitzicht, of een wandelingetje.
's A vonds zijn we doorgereden naar Seatle waar we om 19.30 een motel hadden gevonden. Of eigenlijk ligt het motel in Seatac, ongeveer 10 mijl ten zuiden van Seatle. We hebben de spullen uitgeladen, en zijn terug gereden naar Seatle voor wat eten.
In chinatown een leuke chinese tent gevonden waar bijna alleen maar chinezen zaten. Niels nam hot&sour soup en porkchopped met honey. Ik nam een eggroll en homestyle noodles. Alles kwam tegelijk op tafel, want er zat geen verschil in voor of hoofdgerecht. De soep zat in een schaal waar ongeveer 8 porties inzaten. Geen wonder dat de soep net zoeel kostte als de noodles... Nadat we om de rekening hadden gevraagd, kregen we nog warme zoete soep van het huis als nagerecht. Die smaakte erg lekker. Alles wat we over hadden gelaten kregen we mee en om 23.45 waren we weer in het motel.

The legend motel
Seatac, Wa
#31
us$40 incl.
331,4 mijl
ongeveer 20graden