5 september 2002

VAndaag hebben we een rust annex stad dag. Eerst tot 9.0 uitgeslapen, daarna naar Seatle gereden. Een (gratis) parkeerplaats gezocht, en aan de stadswandeling begonnen. Met de monorail naar downtown gegaan. In downtown zelf zijn de bussen van "metro"gratis. Er ligt een tunnel waar die bussen in rijden. Eerst dat op het gemak bekeken, en daarna naar de "Farmers market"gegaan. Het is een overdekte markt wara het grootste gedeelte van de stands etenswaar verkoopt. Bij veelstands kun je proeven, waar wij naturlijk dankbaar gebruik van maken. We lunchen met een soort bapao (alleen wel lekkerder!) en warme donuts.
We gaan verder met onze wandeling.door Seatle langs het water. Seatle is een leuke stad met mooie moderne, maar ook oude gebouwen. Het is er groen en levendig. Het heeft mooie uitzichten, is heuvelachtig en heeft veel water.
Om 17.00 hebben we een super melige tour door Seatle gedaan. "Ride the ducks of Seatle". Een rondrit doo rSeatle met een amfibi voertuig. Eerst met de bus over de weg, en daarna met dezelfde bus een stuk het water in, varen. 90 Minuten lang was het een groot feest op dat ding. We zijn gereden door downtown, en hebben gevaren op Lake union. Na de tour hebben we zelf nog even door de stad gereden en zijn toen terug gegaan naar het motel. Hier hebben we het chinees van gisteren opgewarm (we hebben koelast en magnetron op de kamer). Na het eten tv gekeken, verslag geschrevn, fotos op de laptop gezet en de route voor morgen voorbereid. Om middernacht zijn we gaan slapen

The legend mote
Seatac, Wa
#31
US$ 40,00 incl.
69.2 mijl
20 graden