9 september 2002

Om 7.45 opgestaan. Ontbeten in de office van het motel met geroosterde muffins en brood en met donuts en fruit. Om 9.30 uur uitgechecked. Vandaag is het gelukkig warm en droog. We rijden verder de kust af naar het zuiden.
Tussendoor zijn we erg veel gestopt om van het uitzicht te genieten. Bij de "Smelt sands state recreational site" hebben we een uur over de rosen geklommen, en genoten van de golven van de zee. Voordat we weggingen hebbn we op de rotsen gelunched. Wat een schitterende plek is dit ! Hier kun je je makkelijk een dag vermaken.
Bij de volgende stop die we maakten keken we van boven uit op een heleboel zeeleeuwen die in de zee aan het zwemmen waren, en die in de baai lagen.
Daarna hebben we ook nog een wandeling naar een heleboel vleesetende planten gemaakt. Om half 6 a 6 uur waren we op een camping aangekomen in het "Bullards beach state park". Tent opgezet, strandwandeling gemaakt en eten gekookt. Tegen de tijd dat het eten klaar was, was het al redelijk donker geworden. Na het eten nog even naar het strand gegaan, en vroeg (21:30) naar bed. Goed geslapen, niet zo koud gehad.

Bullards beach state park
#overflow
Bandon, Or
us$ 13 incl.
157,4 mijl
20 graden overdag, 10 īs nachts